Početna » Biciklizam » Ciklokompjuter GARMIN Edge® 1030

Ciklokompjuter GARMIN Edge® 1030

Uskoro!!!

Pošalji upit

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,
Podijeli

Ciklokompjuter GARMIN Edge 1030 ju vrhunsko biciklističko računalo s GPS-om opremljeno navigacijskim funkcijama i funkcijama povezivosti
- 3,5-inčno biciklističko računalo sa sveobuhvatnim navigacijskim funkcijama, funkcijama za praćenje performansi i funkcijama za sigurnost biciklista
- funkcija Trendline™ za određivanje rute na temelju popularnosti koristi se milijardama kilometara Garmin Connect™ podataka o vožnji te vam prikazuje najbolje rute na cesti i van nje
- učitana Garmin biciklistička karta pruža upute skretanje-po-skretanje i nova navigacijska upozorenja
- novo slanje poruka od biciklista do biciklista1 omogućuje vam da ostanete povezani s ostalim biciklistima iz svoje grupe
- postavljajte si izazove u svakoj vožnji zahvaljujući nadograđenoj prethodno učitanoj funkciji Strava Live Segments
- trajanje baterije: do 20 sati2, uz mogućnost produljenja trajanja na 40 sati uz opcionalnu bateriju Garmin Charge™

Biciklističko računalo Edge 1030 s GPS-om omogućuje vam da vozite brže i bolje te da istovremeno ostanete povezani. Opremljeno je funkcijom Trendline za određivanje rute na temelju popularnosti koja se koristi milijardama kilometara podataka o vožnji te vam prikazuje najbolje rute na cesti i van nje. Pružamo vam bolji način vožnje bez obzira upotrebljavate li bicikl za natjecanja, vožnju na posao ili za avanture.

Stvorite vrhunsko središte biciklističkih funkcija
Edge 1030 sadrži najnovije navigacijske alate i kompatibilan je s našim širokim asortimanom biciklističke opreme koja vam omogućuje mjerenje ključnih parametara vaših performansi. Uz to radi s dodacima za sigurnost koji pomažu u stvaranju sigurnijeg okruženja za bicikliste. Uz Garmin možete izraditi savršenu mrežu staza za vožnju, a sve to omogućuje vam Edge.

Funkcija za određivanje rute na temelju popularnosti zna kuda biciklisti voze
Od stvaranja Garmin Connect™ online zajednice, biciklisti su u bazu unijeli milijarde kilometara podataka o vožnji. Vrijeme je da se ti podaci iskoriste pomoću tehnologije Trendline za određivanje rute na temelju popularnosti. Kada Edge 1030 za vas stvara vožnju, pronalazi najbolju rutu među cestama (i stazama) kojima drugi biciklisti najčešće voze. Možete i upotrijebiti poboljšanu funkciju za stvaranje staza u usluzi Garmin Connect kako biste stvorili dodatne rute pogodne za bicikliste na temelju podatka o popularnosti.

Napredna navigacija uz Garmin biciklističku kartu
Garmin je vaš vodič, bez obzira volite li voziti cestom ili van nje. U biciklističko računalo Edge 1030 prethodno je učitana Garmin biciklistička karta, a odlikuje se i navigacijom skretanje-po-skretanje i novim navigacijskim upozorenjima koja vas obavještavaju o nadolazećim oštrim zavojima. Tijekom vožnje primajte informacije o nadmorskoj visini, prikazujte točke interesa i tražite adrese. Funkcija za izradu povratne rute čak će vam stvoriti rutu. U Edge 1030 jednostavno unesite udaljenost i smjer, a zatim možete birati između do 3 rute. Ovo će vas pametno računalo osim toga naravno vratiti na rutu ako s nje skrenete. Na Edge 1030 možete računati i kada planirate duže vožnje. Baterija mu traje do 20 sati, a uz novu vanjsku bateriju Garmin Charge vaš će Edge moći izdržati koliko i vi.

Slanje poruka od biciklista do biciklista
Nema potrebe da izvlačite telefon ili da se brinete o drugim biciklistima kad odmaknu od grupe ili za njom zaostanu. Funkcija slanja poruka od biciklista do biciklista omogućuje vam slanje prethodno napisanih poruka sa svog uređaja Edge 1030 na njihov Edge. Poručite prijateljima hoćete li ih sustići za nekoliko minuta ili da nastave bez vas. Ako vam se izbuši guma ili trebate pomoć, možete poslati poruku drugim biciklistima iz grupe koji su upareni putem funkcije GroupTrack3 pa će vas moći pronaći.

Pametno povezivanje
Uz Edge 1030 ostajete povezani i na druge načine. Na propuštene telefonske pozive ili poruke odgovorite prethodno napisanim porukama4, kao npr. "uskoro sam doma". Vaši prijatelji i obitelj, pa čak i drugi biciklisti iz grupe mogu biti mirni kad im omogućite da prate vaše vožnje u stvarnom vremenu putem funkcija LiveTrack i GroupTrack. Iskoristite prednosti automatskog prijenosa na Garmin Connect, preuzmite besplatne aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine i povežite se na Wi-Fi® za jednostavno nadograđivanje softvera uređaja.

Jednostavna i bezbrižna vožnja
Edge 1030 kompatibilan je s našim novim ugradbenim nosačem koji uređaj poravnava s upravljačem bicikla i tako sprječava njegovo dizanje iznad upravljača. Time se ne postiže samo niži profil Edge uređaja, nosač uz to omogućuje i jednostavnu zamjenu opcionalnih dodataka kao što je vanjska baterija Garmin Charge ili bilo koji od uređaja za sigurnost biciklista iz našeg Varia™ asortimana. Edge 1030 kompatibilan je s Varia stražnjim radarom i pametnim svjetlima za bicikle koji pomažu u stvaranju sigurnijeg okruženja u vožnji. Osim toga sadrži ugrađenu funkciju za prepoznavanje nezgoda5 koja vašu lokaciju automatski šalje kontaktu u hitnim slučajevima ako se nađete u teškoćama.

Pomičite svoje granice uz Strava Live Segments
Garmin i Strava donose vam još više načina na koje možete testirati svoje granice. I dalje ćete dobivati upozorenja za početak i kraj segmenta, a moći ćete se i virtualno natjecati s prijateljima koji upotrebljavaju funkciju Strava te s njima uspoređivati rezultate iz sekunde u sekundu. No sada ćete također moći usporediti svoj trenutni rezultat s osobnim rekordom, svojim nedavnim rezultatima i osobnim rekordima svojih prijatelja. A nova funkcija Istraživanje segmenata omogućuje vam prikaz popularnih i vodećih segmenata u vašoj okolini, i to izravno na vašem Edge uređaju.

Od plana do izvedbe uz TrainingPeaks
Uz aplikaciju TrainingPeaks iz Connect IQ trgovine samo trebate uključiti Edge 1030 i na svakoj ćete vožnji sa sobom imati vježbanje isplanirano za taj dan. Uz ovu prethodno učitanu aplikaciju, vaše se vježbanje za taj dan prenosi izravno na Edge uređaj. Uređaj vas vodi kroz vježbanje u stvarnom vremenu i zadaje vam ciljeve za intenzitet i trajanje intervala. Nakon što završite s vježbanjem, sinkronizirajte ga s aplikacijom TrainingPeaks kako biste vidjeli detaljnu analizu vježbanja i izmjerili napredak prema svojem cilju. Izradite besplatan TrainingPeaks račun i krenite s besplatnim planom treniranja (na engleskom).

Personalizirani plan snage za dan utrke uz aplikaciju Best Bike Split
Aplikacija Best Bike Split daje vam uvid u utjecaj promjene težine, snage i otpora zraka na ciljano vrijeme utrke i izrađuje savršen plan snage za dan utrke. Uz aplikaciju Best Bike Split Race Sync, vaš će vas plan snage za dan utrke voditi do najboljeg ukupnog vremena utrke. Jednostavno povežite račun aplikacije Best Bike Split sa svojim uređajem Edge 1030 i svi trenutni planovi utrke bit će vam nadohvat ruke. Izradite besplatan račun aplikacije Best Bike Split (na engleskom) danas i počnite planirati savršenu strategiju za dan utrke.

Pratite svoje performanse, treniranje i oporavak
Koliko je vaš trenutni plan treniranja zaista učinkovit? Edge 1030 pomoći će vam u praćenju treniranja i oporavka kako biste se mogli bolje pripremiti za utrku ili Gran Fondo. Status treniranja novi je alat za praćenje performansi koji automatski procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti. Novo mjerenje efekta anaerobnog vježbanja daje vam uvid u važnu dimenziju treniranja pa ćete otkriti kako treniranjem poboljšavate sposobnost pomicanja vlastitih granica. Možete čak i vidjeti ukupno opterećenje treniranja koje mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

Prilagodite uređaj
Edge 1030 jednostavno možete prilagoditi željenim besplatnim aplikacijama, widgetima i podatkovnim poljima iz Connect IQ trgovine. Aplikacije kao što je AccuWeather daju vam do znanja kada će prestati kiša pa se možete odlučiti za odgovarajuće vrijeme za vožnju. Primajte povratne informacije u stvarnom vremenu zahvaljujući aplikaciji MPA and Power tvrtke Xert uz koju možete vidjeti prekoračujete li maksimalnu snagu koja vam je na raspolaganju. Brojna podatkovna polja koja se mogu konfigurirati prikazuju vaše omiljene statističke podatke na jednom lako čitljivom zaslonu.


1Kada je uparen s kompatibilnim telefonom
2Trajanje baterije ovisi o upotrebi
3Kada je uparen s kompatibilnim telefonom; Funkcija GroupTrack može pratiti do 50 biciklista.
4Dostupno samo na Android uređajima
5Kada je uparen s kompatibilnim telefonom; Primarno je namijenjen za cestovni biciklizam
Wi-Fi® je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance.; Riječ i logotipi Bluetooth® u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom.Firstbeat ANT app store app store

Općenito
Dimenzije: 58 x 114 x 19 mm
Težina: 123 g
Vodootporan: Da (IPX7)
Baterija: punjiva litij-ionska baterija
Zaslon osjetljiv na dodir: da
Veličina zaslona, Š x V: 58 x 114 x 19 mm; dijagonala 88,9 mm
Rezolucija zaslona, Š x V: 282 x 470 piksela
Zaslon u boji: da
Trajanje baterije: do 20 sati

Karte i memorija
Mogućnost dodavanja karti: da
Osnovna karta: da
Prihvaća podatkovne kartice: 16 GB plus microSD™
Međutočke/favoriti/lokacije: 200
Rute: 100 staza
Povijest: do 200 sati

Funkcije sata
Funkcije sata: da

Senzori
Omogućen GPS: da
GLONASS: da
Barometarski visinomjer: da
Brzinomjer (izračunava udaljenost kad vježbate u zatvorenom bez upotrebe nožnog senzora): da

Svakodnevne pametne funkcije
Pametne obavijesti: da
Upravljanje VIRB® kamerom

Funkcije za praćenje aktivnosti
Izračun potrošenih kalorija: da

Funkcije za trening, planiranje i analizu
Prilagodljivi zaslon(i): da
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine): da
Napredno vježbanje: da
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga): da
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom): da
Procjena maksimalne vrijednosti V02: da
Efekt (aerobnog) vježbanja: da
Virtual Racer™: da
Automatsko pomicanje: da

Funkcije za biciklizam
Staze: da
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj): da
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora): da
Kompatibilan s Vector™ uređajima: da
Kompatibilno s mjeračem snage (prikazuje podatke snage iz kompatibilnih mjerača snage koji imaju ANT+™ drugih dobavljača): da

Garmin Connect™
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke): da
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na Garmin Connect): da

Dodatno
Povezivanje: Wi-Fi®, ANT+™, Bluetooth®
Senzor osvjetljenja u okolini
Mogućnost integriranja senzora snage tijekom vožnje
Postavljanje putem aplikacije
Fiziološka mjerenja
Napredni podaci o snazi
Segmenti: Strava
Povezane mogućnosti: prijenos, LiveTrack, prognoza, obavijesti, prepoznavanje nezgoda, GroupTrack, zvučni odzivnici, slanje poruka od biciklista do biciklista
Pristup aplikacijama drugih proizvođača: putem Connect IQ trgovine, uključene su prethodno učitane aplikacije Strava i TrainingPeaks
Prethodno učitana Garmin biciklistička karta
Praćenje parametara FTP/vati/kg
Status treniranja / opterećenje treniranja
Navigacija putem uređaja, aplikacije, određivanje rute na temelju popularnosti i ponovni izračun
Otvoreno API sučelje dostupno kod određenih partnera

Product Video

Kontakt
Telefon: 051 277 094
Email: info@bicikla.hr

Radno vrijeme:
Pon - Pet 09-20 sati
Subota 09-13 sati


Plaćanje kreditnim karticama:
American Express
- 6 rata bez kamata
- 60 rata putem potrošačkog kredita
Diners
- 6 rata bez kamata
- 36 rata putem potrošačkog kredita

Plaćanje debitnim karticama:
Maestro - Privredne Banke Zagreb PBZ
- 6 rata bez kamata
Maestro - Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA)
- 6 rata bez kamata