Uvod
Ova izjava o privatnosti i zaštiti osobnih podataka definira koje osobne podatke će T.H.R. d.o.o., kao vlasnik interenet stranice Bicikla.hr prikupljati od svojih korisnika dok koriste ove internetske stranice.
T.H.R. d.o.o. poštuje privatnost svih korisnika prilikom posjeta i korištenja ove internet stranice, te posvećuje punu pažnju zaštiti osobnih podataka istih.
Molimo vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali koje vrste osobnih podataka prikupljamo, svrhu prikupljanja osobnih podataka te na koji način prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke. Također vas molimo da ovu izjavu povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Voditelj obrade podataka
T.H.R. d.o.o.
Osojnaki 18
51 211 Matulji
OIB 52796164761
MBS 040191770

Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka:
T.H.R. d.o.o.
Email info@bicikla.hr

Kada i kako prikupljamo podatke o vama
Prilikom pregledavanja naše internetske stranice ne prikupljamo podatke koji bi omogućili osobnu identifikaciju te je pregledavanje anonimno. Vaše osobne podatke prikupljamo samo onda kada nam ih dobrovoljno pošaljete prilikom slanja upita na našu email adresa.

Koje osobne podatke prikupljamo
Osobni podatak kojeg prikupljamo prilikom slanja upita na našu email adresu je vaša email adresa.

Podaci koje se automatski prikupljaju na našoj internet stranici
Obaviještavamo da se u svrhu analize i optimizacije naše internet stranice, putem “kolačića” mogu također prikupljati vaši osobni i neosobni podaci i informacije o vašem korištenju stranice, kao npr. vaša IP adresa, vaš ID kolačića, vaš internetski preglednik, vaša lokacija, vrijeme provedeno na stranici, itd. Više o upotrebi kolačića na našoj stranici pročitajte na ovom linku – Upotreba kolačića

Svrha prikupljanja osobnih podataka
Gore navedene osobne podatke prikupljamo isključivo za svrhe za koju su prikupljeni, kako slijedi:
– za odgovaranja na vaše upite putem naše email adrese
– u svrhu analize i optimizacije naše internet stranice, te osiguravanja kvalitetnog korištenja naše internet stranice

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke
Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje svrhe za koji su prikupljeni. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni.

Sigurnost vaših osobnih podataka
T.H.R. d.o.o. zaštićuje osobne podatke korisnika tako sa poduzima sve raspoložive tehničke i organizacijske mjere sigurnosti. T.H.R. d.o.o. zaštićuje osobne podatke na računalnim poslužiteljima u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, korištenja ili odavanja.

Koja su vaša prava povezana s obradom osobnih podataka
U odnosu na sve vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni, vi imate pravo na pristup vašim osobnim podacima, pravo ispravka ili dopune podataka, pravo na brisanje podataka, pravo na ograničavanje obrade i pravo na podnošenja prigovora nadzornom tijelu u vezi obrade osobnih podataka (Agencija za zaštitu osobnih podataka) sve u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.
Možete u svako doba, uz obaveznu identifikaciju, zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili putem upita na email adresu info@bicikla.hr ili poštom na adresu T.H.R. d.o.o., Osojnaki 18, 51 211 Matulji.

Linkovi na druge internet stranice
Na internetskoj stranici Bicikla.hr mogu se nalaziti poveznice na druge internetske stranice trećih koji nisu povezani sa T.H.R. d.o.o. Korištenjem poveznica na navedene stranice trećih ne podrazumijeva jamstvo za te stranice niti je T.H.R. d.o.o. odgovoran za sadržaj, privatnost ili sigurnost bilo kojih vanjskih stranica. Korištenje poveznica na bilo koje vanjske stranice ili stranice trećih je na vlastitu odgovornost.

Linkovi na stranice društvenih mreža
Na internetskoj stranici Bicikla.hr mogu se nalaziti i poveznice na stranice društvenih mreža. Te poveznice služe kako bi korisnik jednostavno pristupio profilima T.H.R. d.o.o. na društvenim mrežama. Ove stranice trećih strana nisu upravljane od strane T.H.R. d.o.o. Korištenje poveznica na navedene društvene mreže je na vlastitu odgovornost, te vas molimo da pročitate pravila o zaštiti podataka određenog davatelja usluga. T.H.R. d.o.o nema utjecaj na obradu ili korištenje vaših osobnih podataka od bilo koje treće strane i odgovoran je samo za sadržaj koji sam proizvede na stranicama trećih strana.