Početna » Biciklizam » Ciklokompjuter GARMIN Edge® 1000

Ciklokompjuter GARMIN Edge® 1000

Na upit

Pošalji upit

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,
Podijeli

GARMIN Edge® 1000 je biciklističko računalo za natjecanje, povezivanje i navigiranje. Pogledajte njegove vrhunske značajke:
- natjecanja za vrijeme vožnje putem segmenata na usluzi Garmin Connect™
- navigacija na cesti i van ceste i točke interesa pomoću prethodno učitane biciklističke karte tvrtke Garmin
- unesite udaljenost i odaberite jedan od najviše 3 ponuđena povratna puta
- trenutačni prijenos podataka u aplikaciju Garmin Connect™ Mobile za kasnije analiziranje i dijeljenje
- povezane značajke¹: dolazni poziv, obavijesti o i porukama², praćenje u stvarnom vremenu, slanje i primanje staza, dijeljenje na društvenim medijima i meteorološke informacije

Neovisno o tome vozite li kako biste poboljšali osobni rekord ili svoje rezultate usporedili s rezultatima profesionalaca, pomoću uređaja Edge 1000 možete se povezati, uspoređivati ili se natjecati. Natjecanjem na segmentima na usluzi Garmin Connect svaku vožnju pretvorite u utrku, a rezultate u stvarnom vremenu, uključujući upozorenja za početak i kraj segmenta, kao i poredak vodećih gledajte na svom uređaju Edge. Segmenti vas motiviraju i tjeraju na kontinuirano poboljšavanje.

Na cesti
Uz izazove za vrijeme vožnje i povezane značajke Edge 1000 opremljen je naprednim mogućnostima navigacije i karata prilagođenima biciklistima. Prethodno učitana biciklistička karta tvrtke Garmin ima OSM (Open Street Map) sadržaje i staze i ceste pogodne za izradu ruta, podatke o nadmorskoj visini, točke interesa i pretraživanje adresa. Kartografski podaci spremaju se na uređaj Edge pa pristup mogućnostima navigacije i performansama ne ovisi o pokrivenosti mobilnom mrežom, a ažuriranja karata su besplatna.

Znajte kamo idete
Zahvaljujući značajki za izradu povratne rute sada možete više istraživati, bilo na cesti ili van ceste. Samo unesite udaljenost koju želite prijeći, a Edge 1000 izračunat će do 3 rute pogodne za vožnju biciklom. Prije odabira rute možete čak i pregledati profile nadmorske visine. Opremljen je i novom značajkom za planiranje rute pomoću koje upotrebom karte, točaka interesa i segmenata preuzetih s usluge Garmin Connect izravno na uređaju Edge 1000 možete izrađivati rute. I ovdje prije nego što krenete na put možete pregledati profile nadmorske visine svoje prilagođene rute. Ako skrenete s puta ili želite ranije završiti vožnju, Edge vas uvijek može istim putem vratiti na mjesto s kojeg ste krenuli ili izračunati najkraću rutu do početne točke i vratiti vas uz upute skretanje-po-skretanje.

Na dohvat ruke
Edge 1000 opremljen je 3-inčnim zaslonom u boji visoke rezolucije i dvostruke orijentacije. Opremljen je senzorom ambijentalne rasvjete koji automatski podešava svjetlinu zaslona kako bi se u promijenjenim uvjetima osvjetljenja poboljšala vidljivost. Za razliku od pametnih telefona zaslon je predviđen za rad u rukavicama i na kiši³. Stranice za trening možete prilagoditi sa do 10 podatkovnih polja, a pomoću profila aktivnosti jednostavno se možete prebacivati između različitih biciklističkih aktivnosti, kao što su cestovni ili terenski biciklizam ili duge vožnje.

Napredna analiza rezultata
Edge 1000 kompatibilan je s ANT+® senzorima, uključujući senzore brzine, takta, pulsa i kompatibilnu stanicu za vaganje. Ovo je prvo biciklističko računalo tvrtke Garmin povezano s elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Di2 tvrtke Shimano4 za prikaz trenutne brzine na zaslonu. Edge 1000 kompatibilan je i s ANT+ mjeračima snage, uključujući Vector®, naš jedinstveni mjerač snage bicikliranja na bazi okretaja pedala koji mjeri ukupnu snagu, balans lijevo/desno i takt. Pomoću vježbi snage koje su prethodno učitane na uređaj Edge 1000 možete izračunati svoj funkcionalni prag snage (FTP) koji zatim možete uzeti kao bazu za zone treniranja snage. Uređaj 1000 ima i kalendar treninga kompatibilan s naprednim vježbanjima koje možete planirati, rasporediti i preuzeti s usluge Garmin Connect.

Kompatibilnost s iLevels razinama
Kompatibilni Garmin Edge uređaji sada podržavaju najnovije individualno mjerenje snage (iLevels) koje se nalazi u sklopu softvera WKO4 za bicikliste i triatlonce koji treniraju uz mjerač snage. iLevels razine razvio je dr. Andrew Coggan, a riječ je o specifičnim razinama treniranja koje se određuju na temelju fiziologije i trenutne razine fizičke kondicije svakog pojedinog sportaša.
Softver WKO4 koji je razvila tvrtka TrainingPeaks promijenio je način na koji treneri i sportaši analiziraju podatke i određuju kako će vježbati. Potpuno prilagodljivi grafikoni omogućuju vam pregledavanje i uspoređivanje specifičnih podataka kako biste stekli jasniji uvid u svoje treniranje. Softver WKO4 temelji se na krivulji trajanja snage, a uvodi i nekoliko novih parametara treniranja uključujući funkcionalni rezervni kapacitet i praćenje maksimalne snage (Pmax) koji trenerima i sportašima pomažu da bolje prate svoju fizičku kondiciju.
Odabir treniranja snage temelji se na funkcionalnom pragu snage pojedinog sportaša i cilja okvirne postotke. iLevels razine temelje se na krivulji trajanja snage i automatski se prilagođavaju vašoj izvedbi. One otkrivaju najmanje promjene u fizičkoj kondiciji kako biste uvijek trenirali odgovarajućim intenzitetom.
iLevels razine sada možete ažurirati izravno iz softvera WKO4 tako da priključite svoj Edge uređaj i automatski preuzmete iLevels razine za današnji dan na svoj Garmin uređaj. Te će se iLevels razine prikazati u jedinstvenom prikazu od 9 razina na glavnom Garmin uređaju i bit će dostupne u vježbama. Preuzmite softver WKO4 tvrtke TrainingPeaks na 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

Povezivanje s pametnim telefonom
Kada je uparen s vašim pametnim telefonom i aplikacijom Garmin Connect™ Mobile, Edge 1000 nudi paket povezanih značajki, uključujući praćenje u stvarnom vremenu, dolazne pozive i obavijesti o porukama, dijeljenje putem društvenih medija, meteorološke informacije i bežično slanje/primanje staza i segmenata. Čim dovršite vožnju, podaci se automatski mogu pomoću Bluetooth® ili Wi-Fi® veze poslati na uslugu Garmin Connect. Na ovaj ste način uvijek povezani i trenutačno možete dijeliti detalje vožnje s prijateljima, članovima obitelji i kontaktima na društvenim medijima. Značajka LiveTrack omogućuje prijateljima i obitelji da prate vaše utrke i treninge u stvarnom vremenu. Putem društvenih medija ili e-pošte pozovite pratitelje tako da i oni mogu pratiti vaše podatke uživo putem Garmin Connect stranice za praćenje. Kada prime poziv putem e-pošte, pritiskom mogu odabrati praćenje i vidjeti vašu statistiku i položaj na karti.

LiveTrack
LiveTrack omogućuje obitelji i prijateljima da prate vašu lokaciju dok se vozite u stvarnom vremenu, a sada se još jednostavnije koristi. Kada omogućite automatsko pokretanje, možete se više posvetiti vožnji, a manje tehnologiji. LiveTrack će automatski odrediti kada ste započeli vožnju, što znači da više ne morate ni posegnuti za svojim telefonom. Automatsko pokretanje kompatibilno je i s novom funkcijom Strava Beacon koja pretplatnicima na uslugu Strava Premium omogućuje da iskoriste istu fantastičnu funkciju. Nikada se do sada vi i članovi vaše obitelji niste manje brinuli za vrijeme vaših vožnji.

Kakva je pokrivenost biciklističke karte tvrtke Garmin?
OSM karte (Open StreetMap) za sljedećih 34 država: Andora, Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Republika Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Republika Irska, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Malta, Monako, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, SanMarino, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Vatikanski Grad

Kako mogu ažurirati biciklističku kartu tvrtke Garmin?
Kartu možete ažurirati pomoću besplatnog softvera Garmin Express.


1Kada je uparen s telefonom opremljenim Bluetooth® ili Bluetooth Smart Ready tehnologijom; kako biste provjerili je li vaš uređaj kompatibilan, obratite se svom davatelju usluga. Riječ i logotipi Bluetooth registrirani su trgovački znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® registrirani je trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance Corporation.
2Uređaj iPhone® 4s ili noviji. iPhone je zaštitni znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i ostalim državama.
3Vodootpornost prema IPX7 standardu; bežična tehnologija ANT+ ne radi pod vodom.
4Kompatibilan s elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina Di2 s funkcijom upravljanja podacima D-Fly tvrtke Shimano.


Firstbeat ANT app store app store

Općenito
Dimenzije: 5,8 x 11,2 x 2,0 cm
Težina: 114,5 g
Vodootporan: da (IPX7)
Baterija: punjiva litij-ionska baterija
Zaslon osjetljiv na dodir: da
Veličina zaslona, Š x V: 3,9 x 6,5 cm; dijagonala 7,6 cm (3")
Rezolucija zaslona, Š x V: 240 x 400 piksela
Zaslon u boji: da
Trajanje baterije: do 15 sati
Prijemnik visoke osjetljivosti: da

Karte i memorija
Mogućnost dodavanja karti: da
Osnovna karta: da
Prihvaća podatkovne kartice: da
Međutočke/favoriti/lokacije: 200
Rute: ograničena dostupnim memorijskim prostorom
Povijest: do 180 sati

Senzori
Omogućen GPS: da
GLONASS: da
Barometarski visinomjer: da

Svakodnevne pametne funkcije
Pametne obavijesti: da

Funkcije za trening, planiranje i analizu
Prilagodljivi zaslon(i): da
Auto Pause® (pauziranje i pokretanje mjerača vremena na temelju brzine): da
Napredno vježbanje: da
Auto Lap® (automatsko pokretanje novog kruga): da
Virtual Partner® (trenirajte s digitalnom osobom): da
Automatsko pomicanje: da

Funkcije za biciklizam
Staze: da
Upozorenje o vremenu/udaljenosti (aktiviranje alarma kada dostignete cilj): da
Intervali vježbanja (postavljanje intervala vježbanja i odmora): da
Kompatibilan s Vector™ uređajima: da
Kompatibilno s mjeračem snage (prikazuje podatke snage iz kompatibilnih mjerača snage koji imaju ANT+™ drugih dobavljača): da (bilježi podatke približno 1 put u sekundi)

Garmin Connect™
Kompatibilno s Garmin Connect™ (internetska zajednica gdje analizirate, kategorizirate i dijelite podatke): da
Automatska sinkronizacija (automatski prijenos podataka na Garmin Connect): da

Dodatno
Segmenti na uređaju: da
Kompatibilan s Wi-Fi® tehnologijom: da
Pametne obavijesti: da
GLONASS: da
Kompatibilan s aplikacijom Garmin Connect™ Mobile: da

U kutiji
Samo uređaj Edge 1000 - prethodno učitana biciklistička karta Europe tvrtke Garmin, zakretni nosač, nosač za montažu sprijeda, vezica, USB kabel, priručnik za brzo pokretanje
Komplet - Edge 1000, prethodno učitana biciklistička karta Europe tvrtke Garmin, zakretni nosač, nosač za montažu sprijeda, senzor brzine, senzor takta, vrhunski monitor pulsa, vezica, USB kabel, priručnik za brzo pokretanje

Product Video

Kontakt
Telefon: 051 277 094
Email: info@bicikla.hr

Radno vrijeme:
Pon - Pet 09-20 sati
Subota 09-13 sati


Plaćanje kreditnim karticama:
American Express
- 6 rata bez kamata
- 60 rata putem potrošačkog kredita
Diners
- 6 rata bez kamata
- 36 rata putem potrošačkog kredita

Plaćanje debitnim karticama:
Maestro - Privredne Banke Zagreb PBZ
- 6 rata bez kamata
Maestro - Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA)
- 6 rata bez kamata